Wie zijn wij?


 René Langestraat


Life coach

Spiritueel coach

Magnetiseur

Helderziende waarnemingen

Tarot

Organisator INDIGOBEURS

Interesse in de mens is een beetje het uitgangspunt van mij, orde scheppen in problematiek van mensen zie ik als mijn inspiratie. Hierin maak ik gebruik van de tarot kaarten, de pendel, psychometrie, helderziende waarnemingen, filosofie, levens ervaringen. Uiteraard zijn er mensen met lichamelijke klachten die ik help doormiddel van Quantum touch, Reiki, en magnetiseren. Consulten alleen op afspraak per mail op:   info@rl-coaching.nl

 !!!Geen telefonische consulten mogelijk.!!!


Regelmatig worden cursussen gegeven in de piramide van mozes Tarot, welke inzichten geven in de tarot maar ook in het leven. Als je deze cursus eenmaal gehad heb blijft het je inspireren en inzichten geven, je bent er nooit klaar mee, en het is telkens weer van …...o,ja, aaah zo zit dat in elkaar, natuurlijk! dat was de bedoeling, kortom je bent hier nooit op uit geleerd en je krijgt steeds weer opnieuw antwoorden en nieuwe inzichten.

 


   

Liesbeth Langestraat                 (voet) Reflexzone therapeute

 

 Oncoreflex (speciale behandelingen bij kanker)

 Zwangerschapreflexologie

 Neuro/zenuwreflexologie

 Stoelmassage

 Reiki master

 Organisator INDIGOBEURS

 

 Naast het organiseren van onze Indigobeurs werk ik nog als zelfstandig reflexzone therapeute

 

 Mijn interesse gaat uit naar de gezondheid van de mens, het uitzoeken waar klachten vandaan kunnen komen en daaraan gaan werken.

De beste informatie haal ik uit de voeten. Onze basis.  Lichamelijke klachten kunnen ook behandeld worden met Quantum touch of Reiki.

Meer info is te vinden op mijn website;  www.relise.nl